Bent u een gangmaker?

iStock-466012773_2.jpg
 

Gangmakers gaan voorop in de wedstrijd, bepalen het tempo, maar laten anderen graag winnen.

GNGMKRS bouwt voortdurend verder aan de versterking van de community bestaande uit ervaren managers en adviseurs uit de publieke sector. Gangmakers kennen de vraagstukken binnen de publieke sector van buitenaf en van binnenuit. Zij helpen publieke organisaties graag een stap verder in hun ontwikkeling. Door een tijdelijke inzet zorgen gangmakers voor een duurzame verandering bij onze opdrachtgevers. Gangmakers kenmerken zich door energie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. 

GNGMKRS is een label van SeinstravandeLaar. Daarmee verbindt SeinstravandeLaar zijn strategische denkkracht met realisatiekracht. Via GNGMKRS versnellen, vernieuwen, continueren of realiseren wij veranderprocessen in de publieke sector.

Herkent u zich in het profiel van een gangmaker? Wilt u meer informatie? Bekijk hier de introductie van GNGMKRS voor community-leden.

Of neem direct contact op met Esther Aaldering, directeur GNGMKRS:
+31 6 18 18 77 00 / esther@gngmkrs.nl

Stan van de Laar