Zoekt u een gangmaker?

rawpixel-com-558596-unsplash.jpg

Gangmakers zetten zich tijdelijk in, voor een duurzame verandering in uw organisatie.

GNGMKRS bestaat uit een community van ervaren managers en adviseurs uit de publieke sector. Zij helpen uw publieke organisatie graag een stap verder in zijn ontwikkeling. Door een tijdelijke inzet zorgen onze gangmakers voor een duurzame verandering. GNGMKRS is een label van SeinstravandeLaar. Daarmee verbindt SeinstravandeLaar zijn strategische denkkracht met realisatiekracht. GNGMKRS kan uw veranderproces versnellen, vernieuwen, continueren of realiseren. Meer informatie? Bent u op zoek naar tijdelijke realisatiekracht? Of gewoon nieuwsgierig? Bekijk hier de introductie van GNGMKRS.

Meer informatie over GNGMKRS en/of deze introductie op GNGMKRS?

Neem contact op met Esther Aaldering, directeur GNGMKRS.
+31 6 18 18 77 00 / esther@gngmkrs.nl

Stan van de Laar